HOVĚZÍ MASO - JATKYAUGUSTIN

Přejít na obsah

Hlavní nabídka:




Moderní prostory jatek byly postaveny a uvedeny
do provozu 19.5.2015.

Hlavní činností je porážka zvířat, bourání masa
jak z vlastních chovů, tak v rámci služeb pro zemědělce.

Jatky jsou pod stálým veterinárním dohledem a splňují náročné směrnice Evropské unie.

Po porážce hovězích kusů necháváme maso
14dní vyzrát a pak ho bouráme.

Bourané maso balíčkujeme do tašek do hmotnosti cca12kg.

Aktuální cena bouraného balíčkovaného  hovězího masa je 160Kč/kg.

Možnost objednání masa upraveného na steaky:
(nízký roštěnec s kostí)
      

Maso vakuované mražené
- vhodné na pečení:





Využijte možnosti nakupovat přímo u svého farmáře
vysoce kvalitní zdravé maso za přijatelnou cenu.
   



 
Copyright 2015. All rights reserved.
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky